Jeg tænder på det enkle, uspolerede og jordnære.

Jeg kommer nemt omkring på 3 hjul.

 Jeg er født i Skovshoved, et lille fiskerleje nord for København.

Miljøet her var - dengang, - enkelt, uspoleret, barsk og primitivt, harmonisk, smukt og ægte, og har dannet basis for mit senere livssyn.

Mine forældre fik lejlighed på Østerbro, hvor jeg gik i skole. Min mor havde et stort ambitionsniveau på mine vegne, - og jeg gik til ballet, akrobatik og dans.

Jeg havde næsten altid en blyant i hånden, - tegnede meget, - og ville gerne være reklametegner, - men mine forældre mente, at en solid kontoruddannelse var bedst for mig. Den fik jeg hos Fa. P. Brøste på Christianshavn. Efter endt læretid rejste jeg til London, hvor jeg ekspederede i et stormagasin, Bourne & Hollingsworth. Kontorfaget var ikke lige mig, - og resulterede i mange forskellige arbejdspladser.

I 1972 kom jeg til Kalundborgegnen. Boede på en nedlagt landejendom med mand, barn og en masse dyr. Dyrkede mine egne grønsager og malkede ged.

Som så mange andre, - valgte jeg igen solo-tilværelsen, - og slog mig ned i et lille, 200 år gammelt bondehus på landet, som jeg holdt i ørerne i 22 år.

Tiden løb stærkt. Pudselig blev jeg folkepensionist og flyttede ind til byen. Jeg savnede de åbne vidder, og erhvervede mig en kolonihave. Her fik fantasi og kreativitet frit spil . Jeg boltrede mig i 10 år.

Urban Gardening, der skyder op over hele verden, - fascinerer mig meget. Tomater på cykelskurtage, - frugt, grønt og blomster, der gror lystigt og passes af dynamiske ildsjæle rundt omkring er en charmerende, sund og givtig idè.

 

Hvor jeg bor nu, er der også en lille gårdhave, som jeg nyder meget.

 

 

  • Kom nu ned det er sengetid.

  • “Ready to take off”.

  • Formiddagskaffe